Site aanmelden bij Google

Deze pagina is gerelateerd aan de Site aanmelden bij Google pagina. Op de site aanmelden bij Google pagina op de site van Active Discovery Designs vindt u meer uitleg over dit project.

Onverwacht de hoogste

Ja, deze tekst moet natuurlijk eigen staan op de pagina. Op de site aanmelden bij Google pagina op de site van pagina waar het eigenlijk om gaat. We komen er namelijk achter dat nu deze pagina hoger scoort dan de belangrijkste pagina in ons project.

Belangrijke conclusie is dus dat voor een Nederlandse pagina of site het domein (de .nl aan het eind van het website adres) heel erg zwaar telt voor Google. Geen idee nu dus hoe we onze pagina op het '.net' domein nu hoger krijgen dan deze pagina. Maar een aantal links in deze pagina opnemen daar naartoe dus wat ik zojuist gedaan heb.

Een truc?

We hebben net de pagina Google aanmelden toegevoegd aan deze site. Maar eigenlijk is het geen pagina in deze site omdat de code in die pagina naar onze SEO research hoofdpagina wijst, net als de link hiervoor.

Reden is dat we willen kijken of dit helpt om onze hoofdpagina op een .net domein hoger te laten scoren dan de pagina's op dit domein, een .nl domein.

Conversie

En omdat dit de hoogst scorende pagina is in ons 'site aanmelden bij google' project in http://www.google.nl wordt het tijd om te gaan denken aan conversie, te beginnen met het verhogen van de 'clicks' in Google door een goede titel (title tag) en omschrijving (meta description tag).

Huis kopen in Zwitserland

En deze pagina gebruiken we nu natuurlijk gewoon voor huis kopen in Zwitserland